Jaro sílí a spolu s ním bohužel o Covid-19. Republika se rozpadla na okresy, které lze opouštět jen s povolením a sportovat lze jen v obcích, kde aktuálně žijeme. Tím v nás roste touha poznat co nejvíc z toho, co nám naše obec nabízí, přicházíme na to, kam až vlastně katastr obce sahá. Proto nás napadlo, že bychom mohli vyhlásit speciální výzvu pro současné obyvatele obce Kořenova, kde se nachází celý Areál pevných kontrol Pod Turnovskou.
Mapy a kartičky jsou totiž i nadále k dispozici na Turnovské chatě (po telefonické dohodě i mimo standardní otevíračku výdejního okénka s dobrotama) a jednotlivcům nebo rodinám nic nebrání jednotlivě vyrazit náš areál prozkoumat. Všem, kteří do konce tohoto lockdownu zvládnou celý náš areál projít, pošlou nám (přes svoji sociální síť, e-mailem nebo na facebook) fotku kartičky s uvedením času potřebného na jeho zdolání a uvedou počet, křestní jména a věk účastníků, připravíme na Turnovské malou chutnou odměnu. Těm nejlepším pak přidáme i něco navíc. Pevně věříme, že vyhlásit výsledky budeme moct v týdnu od 22. března.
A kdybyste do areálu nechtěli vyrazit kvůli hmotné odměně nebo sportovnímu vyžití, myslíme, že má smysl tam vyrazit jen tak, pro občerstvení mysli. Třeba dnes v podvečer to byla kolem kontrol velkááá nááádhera. A už je vidět i delší dobu zahrnutá „osmička“! 🙂

Do katastru obce Kořenov se vejde celý APK Pod Turnovskou!

Sportovní výzva pro obyvatele Kořenova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *